Info


Ota yhteyttä ja varaa mökki!

Reposen Lomamökit

Jänniementie 437, 52230 HURISSALO
Puh. 0500 651 509 

015-456139

050 3471690


Sähköposti: reponen(at)reposenlomamokit.fi
Pankkiyhteys: FI71 5271 0420 5501 22


Esittely

Reposen lomamökit on toiminut vuodesta 1975. Ensimmäisenä mökkinä valmistui Veneranta, joka sai heti asiakkaiden suuren suosion. Jänniemen upeat, hiekkaiset, loivat rannat ovat kuin tehty lomanviettoon, joten mökkien määrää lisättiin pikkuhiljaa. Olet tervetullut mökkeilemään ja nauttimaan Saimaan upeista maisemista! 

Mökkimme on rakennettu tasaisesti eri puolille Jänniemeä, niin että kaikilla on rauhallinen oma alueensa, eikä naapuri ole ihan vieressä. Sävyisät lemmikkieläimet ovat tervetulleita mökeillemme. Kookkaita koiria, jotka voivat häiritä muita lomailijoita, emme ota alueelle. Kaikilla mökeillämme vuodevaatteet kuuluvat varustukseen. Liinavaatteet joko asiakkaan omat, tai voit vuokrata liinavaatesetin. Jätäthän mökin loman päättyessä siihen kuntoon ja kalusteet ym. samoille paikoille kuin tullessakin, mikäli loppusiivouksesta ei ole erikseen sovittu. 

Terveisin Heikki Reponen


Tutustu myös

www.visitmikkeli.fi

www.puumala.fiOlemme Puumalassa Saimaan rannalla. Puumalasta tullessa Pistohiekan perinnerikkaan lomailualueen ohittaen yli Lietveden upeiden siltamaisemien, opasteemme tuovat Jänniemeen mahtavan Saimaan Lietveden rannalle. Puumalan keskustasta ajetaan Mikkelin suuntaan 27 km, jonka jälkeen tulee opaste: Reponen 6 km. Mikkelistä päin tullessa Anttolan ohi Puumalan suuntaan opasteitamme seuraten. 

Kartalla sijoitumme Mikkelin ja Puumalan välille Hurissaloon. Lyhin tie pääkaupunkiseudulta meille on kauniin Ristiina-Suurlahti-Hurissalo-matkailutien kautta. Meille tulee matkaa Mikkelistä n. 40, Puumalasta n. 30 ja Helsingistä n. 270 km. Opastus kantatie 62:lta.